Bernaisesaus

1. Ha sjalottløk, vineddik, estragon og persillekvisten i en kasserolle.

2. La dette koke på høy varme mens du rører til all væsken fordampet.

3. Tilsett 2 ss vann og rør godt.

4. Ta ut persillekvisten.

5. Hell alt over i en foodprooessor/ blander, og tilsett eggeplommene.

6. Kjør det hele noen sekunder.

7. Tilsett smeltet smør mens du kjører sausen i maskinen ( smøret skal være varmt ).

8. Smak til med salt og pepper og server. Du kan gjerne varme opp sausen senere, men den må ikke koke da den skiller seg.

Ingredienser:

150 g smeltet smør

2 ss finhakket sjalottløk

1 – 2 ts tørket estragon ( alt etter hvor mye smak du vil ha )

1 persillekvist

2 ss hvitvinseddik

2 ss vann

3 eggeplommer

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: