Fårikål ( 3 porsoner )

ca. 1,5 kg hodekål

2 ts salt

ca. 4 ts hel pepper

ca. 3 dl kokende vann

1. Del hodekålen i båter.

2. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Pepperkornene kan også legges i en pepperholder dersom du ikke ønsker løse pepperkorn i fårikålen.

3. Hell på vann. Kok opp- og la fårikålen trekke over svak varme til kjøttet er mørt ( ca. 1- 2 timer ).

4. Dersom du ønsker å jevne fårikålen kan du strø litt hvetemel ( 1- 2 ss ) mellom lagene.

5. Fårikål serveres rykende varm på varme tallerkener.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: