Gulrotkake

200 g smør

6 dl revne gulrøtter

4 egg

3 dl sukker

4 dl hvetemel

4 ts bakepulver

4 ts vaniljesukker

Glasur:

150 g melis

1-2 ss appelsinsaft

175 grader i ca. 50 minutter, ca. 24 cm i diameter.

Smelt og avkjøl smøret. Riv gulrøttene. Visp egg og sukker. Bland inn det tørre og hell på smør og gulrøtter. Hell røren i en smurt form ( 24 cm ). Pynt med revet gulrot.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: