Sjokoladekake

Sjokoladekake i liten lang panne eller rund form 24 cm i diameter.

Bunn:

150 g Tine smør

300 g sukker

1  3/4 dl Tine melk

2 egg

250 g hvetemel

2 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

2 ss kakaopulver

I stekeovn: 175 grader i ca. 45 minutter.

1. Rør smør og sukker til det er lyst og kremaktig.

2. Tilsett egg, så litt mel og melk. Rør inn resten av melet med vaniljesukker, bakepulver og kakao.

3. Hell røren i en smurt form. Stek kaken og avkjøl på rist.

Glasur:

300 g melis

8 ss smeltet Tine smør

6 ss sterk kaffe

2,5 ts vaniljesukker

2 ss kakaopulver

1. Rør sammen melis, smør, kaffe, vaniljesukker og kakao til en jevn masse.

2. Smør glasuren på kaken og pynt etter egen fantasi. Forslag til pynt: Non – Stop, seigmenn, geletopper, mandler, kokosmasse.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: