Enkel eplekake

2 egg

1,5 dl sukker

1,5 dl hvetemel

1/4 ts bakepulver

2- 3 epler

2 ts kanel

1 ss sukker

50- 70 g kaldt smør

2 ss perlesukker

Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt og vend forsiktig mel med bakepulver i eggedosisen.

Skrell eplene og del i tynne båter. Legg dem i en plastpose sammen med sukker og kanel og rist godt.

Hell røra i en smurt rund form ( 24 cm i diameter ).

Høvle det kalde smøret over og dryss på perlesukker.

Stek ved 200 grader nest nederst i ovnen i ca. 30 minutter.

Server kaka lunken med krem eller vaniljeis.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: