Gullkake

150 g sukker

150 g smør

6 eggeplommer

225 g hvetemel

1,5 ts bakepulver

2 dl kremfløte

Pisk smør og halvparten av sukkeret til smørkrem. Pisk eggedosis av eggeplommene og resten av sukkeret. Bland smørkrem og eggedosis. Sikt i det tørre og rør det inn. Pisk kremfløte stiv og vend inn tilslutt. Stekes nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time i rund form med hull i midten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: