Sukkerbrød

6 egg

180 g sukker

180 g mel

1 toppet ts bakepulver

Smør og sukker til å smøre formen med

Sett komfyren på 200 grader. Pisk egg og sukker til det blir såpass stivt at du kan skrive Ole med fingrene på eggedosisen. Bland forsiktig inn melet. Smør bakeforma med smør før du tømmer i sukker og vender på forma til alle kantene er dekket av sukker. Tøm røra i forma, og rist litt forsiktig på den slik at røra ligger flatt i forma. Skru komfyren ned til 175 grader og sett kaka i midten av ovnen.

Det er veldig viktig at man ikke åpner komfyren før kaka har begynt å » sette seg «, fordi falsk luft får kaka til å falle sammen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: