Brød

1,5 kg hvetemel

ca. 5- 6 dl vann

3 pk. tørr gjær

1,5 dl Olivenolje

La deigen tildekket først 40 minutter. Kjevle ut brødene, ha dem på ei plate med bakepapir, dekk til, la den heve i ca. 40 minutter til. Lag et mønster på toppen, strø over frøene og stek på nederste rille på ca. 200 grader i ca. 30 minutter.

 

Jeg stekte dem i 2 brød former.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: