Serinakaker

300 gram tine meierismør ( Margarin duger også, men smaken blir bedre med smør )

2,5 dl sukker

1 ts vaniljesukker

1,5 ts horn salt

2 egg

8 dl hvetemel

 

La smøret stå fremme å bli romtemperert. Så blander du smør og sukker og rør det hvitt. Tilsett så vaniljesukker, hornsalt og egg. Rør det godt til en jevn klissete røre.

Ha så oppi melet litt etter litt. La deigen få tid på seg til å arbeide inn melet.

Sett på ovnen på 190 grader.

Del røra i 6 deler, å rull dem i 5 tykke ruller.

Del så skiver bortover med kakene, ca. 1,5 cm tykkelse.

Legg de på stekeplata. Stek dem i 10- 12 minutter.

De skal ikke bli brune.

Noen bruker også å trykke de ned litt med en gaffel for å få spor i kaka.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: