Brune pinner

200 g sukker

200 g smør

1 eggeplomme

1 ss lys sirup

1 ts vaniljesukker

1 ts natron

1/2 ts kanel

4 kopper hvetemel ( ca. 6 dl )

 

Smør og sukker piskes hvitt, tilsett eggeplommen, sirup lunkes og haes i, og resten.

Når deigen har vilt en time rulles 6 pølser ut, trykkes flate, smøres med pisket eggehvite og dryss på hakkede mandler og perlesukker.

Stek midt i ovnen på 175 grader i 10- 12 minutter.

Kuttes i små biter når de er varme.

 

Ps: Jeg bruker bare perlesukker p. g .a. allergi.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: