Hjemmebakt brød

4 dl melk                                                                        IMG_4724

1 pakke tørr gjær

1 beger mager kesam

1 ts salt

3 dl Spelt mel

1 dl havre gryn

ca. 5 dl hvetemel

Jeg brukte 1,8 l Ultra Pro form på dette brødet.

Varm melka til finger varmt ( 37 grader ) og ha oppi gjæren. Tilsett Kesam, salt og mel. Elt det godt sammen og la det heve ca. 40 minutter.

Sett stekeovnen på 200 grader og stek brøde på nederste rille i ca. 35 minutter. Avkjøles på rist.

IMG_4726                                                                           IMG_4727

IMG_4729

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: