Sjokolademousse

100 g kokesjokolade

2 ss appelsinjuice eller kaffe

2 eggeplommer

2 ss sukker

3 dl fløte

2 eggehviter

 

Smelt sjokoladen forsiktig i gryte sammen med appelsinjuice eller kaffe. Rør så massen blir jevn og avkjøl den noe. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis, og bland forsiktig i sjokolademassen. Pisk krem og eggehviter hver for seg, bland først kremen og deretter hvitten i sjokolademassen. ( Husk at hvittene skal » skjæres » inn ). Sett moussen i kjøleskapet noen timer før servering.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: