Kesampletter

IMG_4740

3 dl kesam orginal, 8%

2 egg

1 dl hvetemel

2 ts bakepulver

2 ss sukker

2 ts vaniljesukker

 

Visp alle ingrediensene sammen til en glatt røre. La den svelle i 10 – 15 minutter. Stek lappene i en stekepanne med teflon.

Server lappene med syltetøy og kesam, rømme eller sukker.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: