Verdens beste Sjokoladekake i langpanne

7,5 dl kefir

6 dl sukker

150 g smeltet margarin

10 dl hvetemel

3 ss kakao

1 ss natron

Bland kefir, sukker og margarin i mix- master. Bland alt det tørre sammen og ha det i røren.

Stekes i langpanne i ca. 30 minutter i 175 grader.

 

Fyll:

200 g smeltet margarin

300 g melis

1,5 ss kakao

3 ts vaniljesukker

3 ss kokt kaffe

 

La den smeltete margarinen bli lunken før den taes i resten av fyllet.

Bland det tørre og kaffen i mix- master. Tilsett lunken margarin. Kjør på lav hastighet først, til alt er blandet, deretter full styrke i ca. 3 minutter. Da vil fyllet være luftigere. ( Fyllet har lett for å « skjære» seg, derfor er det lurt med litt pynt på toppen). Fyllet kan haes på kaken selv om kaken er litt varm.

Lykke til og håper den smaker….

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: